📢 🔊 📢 Увага!!! Вступ без ЗНО та НТМ телефонуй до приймальної комісії - 0981711404. Ласкаво просимо! ☕ ☕ ☕

   Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» - одна з найбільш затребуваних

спеціальностей на ринку праці у сфері індустрії гостинності.

   В Україні та за кордоном попит на фахівців готельної і ресторанної галузі постійно зростає, а це вимагає підготовки спеціалістів високого рівня.

   Основними напрямами професійної діяльності є освоєння сучасних принципів ведення готельно- ресторанного бізнесу, управлінських та організаційних навичок, інноваційних технологій ресторанного господарства, прогресивних форм організації   виробництва та обслуговування, створення та бізнес-планування підприємств готельно-ресторанного  комплексу

   Здобувачі освіти коледжу вивчають наступні дисципліни: Організація обслуговування, Технологія приготування їжі, Барна справа, Управління якістю продукції, Трудове право, Устаткування,    Особливості зарубіжного сервісу, Стандартизація в готелях, Організація та технологія обслуговування в готелях Бухгалтерський облік, Інформаційні системи у ресторанному бізнесі.

   Особливістю фахівців з готельно-ресторанної справи у коледжі є поглиблене вивчення іноземної мови, екскурсії до кращих закладів індустрії гостинності, проведення майстер-класів успішними рестораторами що гарантує випускникам працевлаштування.

   Закріплення отриманих знань та набуття практичних навичок здобувачами освіти відбувається під час проходження практики у сучасних готельно-ресторанних комплексах міста і області: «Моцарт», «Пан Атаман», «Ностальжи», «Мішель», «Панорама», «Бордо», «Цепелін», «Аль Капоне», «Риба Хаб», «Панорама», «Челентано» та інші.

 

   Випускники цієї спеціальності можуть обіймати такі посади:

  • керівник закладу ресторанного господарства;

  • адміністратор готельно-ресторанного комплексу;

  • метрдотель;

  • адміністратор залу; фахівець із гостинності; фахівець із конференц-сервісу;

 завідувач поверху готелю; агент з організації туризму тощо.